söndag 1 januari 2012

Nyårsafton

Finns det något vackrare än soluppgången, ja det ska då vara solnedgången i så fall.
Så startade nyårsafton och det såg ju lovande ut.




Frostigt var det på backen, så nära snö man nu kan komma.


Till och med lite is på sjön hade det blivit.


En timma senare såg det ut så här.....hur skulle det nu gå med raketerna,
 som pojkarna hade köpt.


På em så hade dimman lättat en aning och vi kunde skönja staden.


Vid tretiden kom Michael, Mathias med familj och Tomas.
Lite senare kom även äldsta dottern med familj.
Vi var till slut 12 personer som skulle skåla in det nya året.



Den här kvällen slapp jag laga mat för alla ville ha Raclette.
Visst alla ingridienser skulle skäras i små bitar men det var fort gjort.
Sen fick alla fixa sin egen panna med kött och tillbehör.
Till eferrätt en härlig glasstårta.



Under tiden passade vår minste lille gosing på att ta sig en tupplur.



Michael var också trött, men ville vara uppe till tolvslaget.



Champangen, en Cinzano Asti ,en av de godare champanerna,
som inte kostar skjortan, redan uppfyld i glasen.


I väntan på fyrverkerierna.
Vi har en fin utsikt mot staden och kan se alla fyrverkerier.



Nu vill ju inte min kamera riktigt hänga med,
när vi ska försöka få någon av dessa raketer med i bild.
En fastnade i alla fall på linsen.



GOTT NYTTÅR önskar jag alla
och en GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET.

9 kommentarer:

  1. God fortsättning:)

    Raclette, lät roligt så jag sökte på det och det lät ju gott oxå.
    Passa på nu och gosa för snart är det väl dags för resa igen.

    SvaraRadera
  2. God Fortsättning Maggan och Ingemar
    önskar Ingrid och Janne

    SvaraRadera
  3. Tack detsamma!Här hade vi också ett underbart fyrverkeri. Freja, Katarinas schäfer tog det med ro. Idag bara regn...

    SvaraRadera
  4. Visst är det bra med maträtter där vännerna får fixa lite själva. I år hade vi fondue, också smidigt.
    God fortsättning på det nya året

    SvaraRadera
  5. Leena, Raclett är jättegott, vi brukar skära både fläskfilén och kycklingbrösten i små bitar de steker fortare då och givetvis en massa olika grönsaker. Många steker större köttbitar ovanpå, det gör inte vi, vi steker i de små laggarna och tillsätter grönsaker, kryddor, grädde och ost sen gratinerar vi under för att till sist slå allt över riset. Man får göra många små portioner och det tar lite tid, men är mysigt.

    SvaraRadera
  6. Ingrid och Janne, önskar er också en god fortsättning på 2012

    SvaraRadera
  7. HEJ! Ni verkar haft ett underbart nyår! Mysiga bilder!
    God fortsättning på nya året.

    SvaraRadera
  8. Rigmor och Håkan önskar er ett riktigt Gott Nytt År.

    SvaraRadera
  9. Vackra naturbilder! Önskar er ett riktigt bra 2012!

    SvaraRadera